martes, 4 de mayo de 2010

Projecte Dóna’t un Impuls"




Fa uns quants anys que el Govern de la Generalitat, tenint en compte la situació existent en diferents barris i àrees urbanes de Catalunya, va prendre la decisió d’iniciar un seguit d’actuacions integrals en uns barris seleccionats i recollides en l’àmbit normatiu en la Llei de Barris. L’objectiu final d’aquesta iniciativa era la de millorar les condicions de vida dels seus habitants, així com garantir la cohesió social del territori.




Arran d’aquesta iniciativa, l’any 2007, el Servei d’Ocupació de Catalunya va posar en marxa el programa "Treball als barris" per tal d’oferir accions complementàries a les de la LLei de barris en l’ àmbit ocupacional i de desenvolupament local.




I ha sigut avui a les 13 h on ha tingut lloc la presentació del Projecte "Dóna’t un impuls"., que és una de les accions del programa " Treball de barris" i està liderada per l’Ajuntament de Mataró i gestionada per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró ( IMPEM)




El projecte, està pensat per dones que tinguin un negoci o activitat professional principalment en els barris de Cerdanyola, Rocafonda, El Palau i Escorxador o que estiguin vinculades a alguns d’aquests barris.




Des de L’impem , ofereixen activitats útils i adaptades al perfil de cadascuna, per respondre a les diferents necessitats.




* Formació per millorar la gestió del seu negoci.


* Contactes amb altres dones en la mateixa situació per intercanviar experiències, coneixements i inquietuds.


* Informació sobre els recursos dels que es pot disposar ( finançament, suport, etc...)


* Assessorament individual i acompanyament d’un expert per respondre a dubtes i buscar millores.




Per a més informació anar al Servei d’Empresa de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró ( IMPEM) C/ Francisco Herrera, 70. 08301 Mataró.




O bé trucar al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 ( 24 h )




O enviar un correu electrònic a : serveiempresa@ajmataró.cat.




Persona de contacte: Sandra Sánchez, Tècnica del Servei d’Empresa




No hay comentarios:

Publicar un comentario